CutTheWeb is verhuisd!

De tijd is gekomen voor CutTheWeb om het Office Hotel te verlaten…
Vanaf 1 april verhuist CutTheWeb naar Ridderstraat 29 te Haarlem. Dit prachtige pand is een oude kerk die is verbouwd tot kantoorruimte.

Waarom verhuist CutTheWeb?

In de Ridderstraat hopen we meer contact te vinden en te voelen met andere bedrijven. We blijven graag scherp en op de hoogte, en daartoe moeten we onze professionele horizon blijven verbreden – niet alleen door artikelen op internet te lezen, maar ook door in direct contact te staan met andere mensen die werkzaam zijn binnen verschillende vakgebieden. De Kerk in de Ridderstraat is een prachtige, open ruimte waarbinnen professionals vrij bewegen zonder al te veel muren, deuren en sloten ertussen!

Maar hoe doe je dat dan met vergaderen?

Natuurlijk zijn er ook momenten dat je even niet in direct contact wilt staan met anderen. Daarom beschikt De Kerk over meerdere vergaderruimtes waar je je kunt afzonderen als je ongestoord wilt vergaderen. Onze klanten zullen dus geen moment hinder ondervinden van deze nieuwe situatie. We denken daarentegen zelfs dat het een grote verbetering zal zijn – aangezien we straks over meerdere ruimtes kunnen beschikken, kan de ene helft van CutTheWeb een klant ontvangen terwijl de andere helft lekker verder werkt zonder jullie te storen.

Waar ligt De Kerk?

De Kerk ligt in een rustige straat in het centrum van Haarlem – je wordt omarmd, maar niet steeds gestoord, door de binnenstad. Het is op loopafstand van het station en parkeergarage De Appelaar bij de Grote Markt. Kom gerust eens kijken… Het is er prachtig!

Deel dit artikel op je socials

Laat een reactie achter
*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.