De Avonturen van Kleine Ben, deel 3: Een heftige week

Deze week heeft Kleine Ben allerlei woeste avonturen meegemaakt tijdens zijn verblijf bij Stella. Zo heeft hij de grote storm meegemaakt, is hij naar een attractiepark geweest en heeft hij ook nog eens kennis gemaakt met een exotische vogel.

Ben maakt de Grote Zomerstorm van 2015 mee


Kleine Ben staart, met stomheid geslagen, naar de verwoesting van dit natuurlijk schoon.

Kleine Ben was nog maar een paar dagen op zijn nieuwe adres toen de rampspoed toesloeg; op de dag dat Kleine Ben mee mocht naar attractiepark De Efteling begon het enorm te stormen en te regenen. Het ergste van die storm heeft Ben daardoor gemist, hoewel een groot deel van de regen wel op Stella neergekomen is, ondanks regenlaarzen en regenjas. Maar thuis aangekomen stond hen nog een onaangename verrassing te wachten; de boom voor het huis was in tweeën gespleten, en de helft was neergestort!

Gelukkig waren er ook leuke dingen voor Kleine Ben

Kleine Ben heeft, nadat hij van de schrik bekomen was (en die was niet gering!), ook nog leuke dingen meegemaakt. Zo heeft kleine Ben volop genoten van de prachtige rozen die op het balkon stonden te bloeien. Ook heeft hij een heuse Lori van de Blauwe Bergen ontmoet, een papegaai die door Stella met de hand wordt grootgebracht en Ben achterdochtig gadesloeg tijdens zijn verblijf. Misschien dat hij daarom wel de hele week zo stilletjes in een hoekje heeft gelegen…

lori kleine ben
De lori vond Ben maar een vreemde vogel…

Deel dit artikel op je socials

Laat een reactie achter
*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.