Menu
Smiley referenties

Referenties

Wat onze klanten zeggen...

SCROLL

Sjanneke van der Velden

rdgKompagne

“CutTheWeb is een enthousiaste club mensen en heerlijk om mee te sparren. Ze zijn heel goed in ‘out of the box’ denken en het levert nog goede resultaten op ook!”

Richard Wolfe

Amsterdam Cricket Academy

“Betrokkenheid (en eerlijkheid ;)) is top. Altijd authentiek… dat is goed voor het vertrouwen, dat je waar voor je geld krijgt.”

Sanne Louw

KiKiD

“Al 6 jaar ondersteund CutTheWeb ons met verschillende taken. Denken altijd mee en altijd in oplossingen! Fijn contact en goede communicatie, kijken altijd waar nieuwe kansen liggen. Top!”

Dirk Koene

Sietske Koene Mode

“Voor ons als moderetailers sinds 1886 is het van belang om een ‘coach’ te vinden die het metier van MKB en Retail kent inclusief de valkuilen die ook bestaan door eigenwijs gedrag van ondernemers zelf. In Cut the Web hebben wij die coaches gevonden. Met uitstekend vakmanschap en uitstekende service staat het CutTheWeb team naast ons en houdt ons up-to-date en daagt ons uit met alle ins en outs op het gebied SEO.”

Wendy van der Veen

Infopunt Zorg

“CutTheWeb heeft kennis van zaken, is zorgvuldig en prettig in het contact. Een positieve en heldere communicatie over materie waar ik zelf niet goed in thuis ben, professioneel én met plezier.”

Mark Miedema

KiKiD

“Jullie zijn proactief en altijd erg behulpzaam. Fijn om mee samen te werken!”

Wendelina Timmerman

Hooridee

“CutTheWeb staat als een huis, is rots in de branding. Altijd snel, spetterend, uitzonderlijk up to date en levert een prachtig en uniek resultaat.”

Bastiaan Jansen

Trans-Europe Batteries

“Goed bezig, gaat er 100% voor en geeft niet op tot het gestelde doel is bereikt!”

Tanja Huisman

Het Cijferparadijs

“Brede belangstelling, brede empathie, brede interesse, brede kennis, brede ervaring, maar ook brede lach.”

Sonja van Vuren

Soncere Marketing en Communicatie

“CutTheWeb kwam op mijn pad omdat zij het Google Ads account beheerden van één van mijn klanten. We zijn destijds gezamenlijk aan de slag gegaan om dat account beter te laten presteren en dat is gelukt. Daarna lag onze focus op het genereren van nog meer conversies. Ik heb vooral te maken gehad met Daisy Vroomans-Verhagen. Haar werkwijze is te typeren als snel, vriendelijk en gestructureerd. Ze is echt de spin in het – zeer toepasselijke – web 🙂 De ondersteuning die CTW biedt is een team effort en Daisy kanaliseerde dat zorgvuldig. Daardoor versnippert de communicatie niet en houd je als klant goed zicht op het totaalplaatje.”

Peter van Ackooy

SkySurf Webdevelopment

“Met een team van specialisten een autoriteit op zoekmachine gebied! Het is altijd prettig samenwerken met goede resultaten.”

Hoe klinkt dit voor jou?

Ben je er klaar voor om meer klanten te bereiken? Wil je samen met ons jouw bedrijf online verder helpen?

footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site