Menu
CTW mobile advertising CutTheWeb foto

Mobile advertising

Als je gaat adverteren, dan is adverteren op mobiel sowieso niet meer weg te denken in je online marketing strategie. Wel kan een specifiekere mobiele advertentie strategie interessant zijn als je bijvoorbeeld een app hebt die je wil promoten.

SCROLL
phone vousten advertenties

Tegenwoordig zoeken mensen meer op mobiele devices dan op een desktop. In 2016 werd er maar liefst €586 miljoen uitgegeven aan Video en Display Advertising. 80% daarvan werd ingezet voor desktopcampagnes, terwijl de helft van de Nederlanders juist een smartphone gebruikt om het internet op te gaan.

Hoe ga je daar goed mee om? Hier kunnen we je bij helpen! Van strategie en uitvoering & optimalisatie, tot op mobiel goed gevonden worden en meer telefoontjes genereren. Ook het promoten van een app kan onder mobile advertising vallen.

Mobiele marketing is niet gebonden aan een plaats of tijd. Het biedt daarom een unieke combinatie van verschillende toepassingsmogelijkheden. Mobiele media bieden daarbij een aantal kansen: interactiviteit, personalisatie, lokalisatie (door middel van GPS) en gebruik van het (mobiele) internet.

Hoe klinkt dit voor jou?

Wil je samen met ons jouw bedrijf online verder helpen? En ben je klaar om meer potentiële klanten te bereiken?

footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site