Menu
Jane stone background for website
Online Marketeer & Strategist, SEA Specialist

Meet Jane

SEA, YouTube (Video) Advertising, Analytics

Bouwjaar: 1986
Sinds juni 2022 werkt Jane bij CutTheWeb. Helemaal uit Thailand, waar ze voor Google heeft gewerkt.

SCROLL

Jane is niet zomaar iemand! Ze begon in 2016 bij Google in Thailand waar haar passie voor online marketing is ontstaan. Ze is nu woonachtig in Bovenkarspel (Noord-Holland) en helemaal klaar om haar online marketing ervaring te verbreden bij CutTheWeb!

Haar omgeving zou haar omschrijven als een open, eerlijk en vriendelijk persoon. Ze heeft vrienden op allerlei plekken in de wereld. Ze heeft aandacht voor details, soms een tikkeltje teveel ;).

 

Ervaring

Ik heb mijn bachelor in Engelse major en Franse minor afgerond. Mijn taalkundige expertise bracht me bij het grootste techbedrijf (Google) om een ​​productfunctie te lokaliseren zodat Thaise gebruikers “Hé, Google!” kunnen zeggen en op die manier kunnen communiceren met Google-applicaties in hun lokale taal. Sindsdien ben ik gefascineerd geraakt om te werken in innovaties en technologie. Na een master in Marketing uit het VK, ben ik doorgegroeid naar de digitale marketingwereld bij Google Thailand, waarmee ik zakelijke partners in verschillende industrieën en maten hielp groeien. Mijn specialiteit is Google Ads & YouTube (Video) Advertising.

Waarom ben je in Nederland?

Ik werd verliefd op een Nederlandse man en besloot om naar Nederland te verhuizen. Buiten dat vind ik het leuk om met verder te ontwikkelen in de digitale marketing wereld.

Waarom Online Marketing?

Digitale marketing combineert de kunst van communicatie en de wetenschap van technologie, wat ik echt fascinerend vind. Je kunt zinvolle verbanden leggen met meetbare resultaten en bruikbare inzichten.

Waarom CutTheWeb?

CutTheWeb bestaat uit een groep aardige mensen met ervaring in online marketing. Ze maken het werk leuk en behandelen klanten net zoals je je vrienden zou behandelen. Met mijn ervaring in dit werkveld zijn we een goede match en weet ik zeker dat ik hier bij het goede adres ben.

Meer weten over Jane?

Of wil je Jane wat vragen over SEA, Video Advertising of haar gezonken schip? Neem dan contact op met Jane en ze legt het je binnen een paar minuten uit.

Telefoon icoon E-mail icoon
Jane square stone background
footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site