Menu
Bart, Daisy, feest SEO
SEO

Oftewel Zoekmachine optimalisatie

SEO (Search Engine Optimization) wil zeggen dat je probeert om de pagina’s van je website zo hoog mogelijk te krijgen in de organische (de gratis) zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Dit verkeer is ontzettend waardevol.

SCROLL

Geen zin om te lezen? Bel Bart!

Geen zin om te lezen over conversies, optimalisaties en strategieën? Neem dan contact op met Bart en hij legt je binnen een paar minuten uit wat we voor je kunnen betekenen.

Telefoon icoon E-mail icoon

Bij het bepalen van de organische zoekresultaten kijkt Google naar meer dan tweehonderd factoren. Zo bepaalt Google de waarde van de pagina’s van een website. Je ‘SEO-waarde’ gaat dus niet om de hele website, maar per pagina (en wordt bepaald per zoekterm). Het heeft o.a. te maken met hoe snel de pagina laadt, of hij slim in elkaar zit, of de content (tekst, afbeeldingen, video’s) op de pagina’s uniek en waardevol is, maar ook of er andere websites zijn die naar jouw website (pagina’s ervan) verwijzen en vice versa.

Daarnaast is de techniek en hoe “oud” (autoriteit) je website is heel belangrijk. Bezoekersgedrag wordt tegenwoordig ook voor een deel meegenomen in je SEO-waarde. Bezoekersgedrag is bijvoorbeeld hoe lang een bezoeker op een pagina blijft, of ze kunnen vinden wat ze zoeken, of ze snel weer terug gaan naar de zoekresultaten. Mede hierom komt bij SEO enorm veel kijken. Dat maakt het ook erg leuk en uitdagend.

Hoe klinkt dit voor jou?

Wil je samen met ons jouw bedrijf online verder helpen? En ben je klaar om meer potentiële klanten te bereiken?

footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site