Menu
bart daisy, aan het meten

Meetbaarheid is essentieel voor online marketing

Voor ons begint alles met ‘meetbaar maken’. Dan weet je pas waar je aan toe bent en kun je zien of je op de goede weg bent. Zonder meetbaarheid tast je in het duister, dus dat is onze start. Daarna gaan we zorgen dat er verkeer op je site komt.

SCROLL

Meer weten over meten? Bel Bart!

Geen zin om te lezen over conversies, optimalisaties en strategieën? Neem dan contact op met Bart en hij legt je binnen een paar minuten uit wat we voor je kunnen betekenen.

Telefoon icoon E-mail icoon

En hoe doen we dat precies?

Wat je niet kunt meten, kun je niet weten is een van onze motto’s. Voor ons begint het en staat het succes van campagnes bij de meetbaarheid. Hoe weet je anders wat voor effect het heeft gehad? Hoeveel leads zijn er binnen gekomen? Welke producten zijn er verkocht? En vooral ook waar komen jouw bezoekers vandaan die hier voor zorgen? Welke interesses hebben ze, hoe oud zijn ze, zijn het mannen of vrouwen, waar wonen ze?

Alle bovenstaande vragen kunnen we beantwoorden (met genoeg data). Maar nog belangrijker, kunnen wij campagnes op sturen en optimaliseren waardoor jouw geld steeds effectiever ingezet kan gaan worden, wat leidt tot meer leads en of verkopen.

Daarom begint het bij ons met meetbaarheid. Samen kijken we naar een goede meetbaarheid strategie waarna we deze implementeren.

Enkele tools waar wij mee werken zijn:

Google Analytics
Google Ads
Microsoft UET tag
Google Search Console
Facebook pixel
Moz
-icon2-pie-chart

Hoe klinkt dit voor jou?

Ben je er klaar voor om meer klanten te bereiken? Wil je samen met ons jouw bedrijf online verder helpen?

footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site