Menu
CutTheWeb Daisy foto
Mede-eigenaar, CEO, Strategie, SEA, Social Ads

Meet Daisy

Fervent ondernemer, gek op haar zoontjes, een bourgondische 'Brabo'

Bouwjaar: 1989
Passie voor online marketing sinds: haar afstudeerstage, waarna ze aan de slag kon bij Google
Bij CutTheWeb sinds: 2016

SCROLL

Als geen ander beheerst Daisy de kneepjes van online marketing en daar laat ze klanten maar al te graag de vruchten van plukken. Ondernemers en professionals die willen groeien en bloeien kunnen dag en nacht bij haar aankloppen voor strategisch advies en Google Ads-campagnes. Met dezelfde gedrevenheid leidt zij – samen met kersverse compagnon Bart – haar eigen bedrijf: CutTheWeb.

De kracht van online marketing

‘Hoe bereik je via het web je doelgroep? Dat proces vind ik zo intrigerend. Toen ik tien jaar geleden afstudeerde was online marketing een groeimarkt, sindsdien is dat alleen maar meer geworden. Want of je nu een klein of groot bedrijf runt, je “moet” er iets mee, wil je bij je klanten in de buurt komen. De kracht van je online profilering is essentieel voor je succes. Daar help ik graag bij.

CutTheWeb – nu en over 10 jaar

‘Het was liefde op het eerste gezicht, toen ik CutTheWeb als Google Ads Agency account strategist ging begeleiden bij de online profilering. De energie, kennis en kunde van Derk, de oprichter, trokken me onmiddellijk en in 2016 maakte ik de overstap. Eerst als accountmanager en SEA-specialist, later als senior en leidinggevende. Toen Derk aankondigde te willen stoppen, zag ik het als een gouden kans om samen met Bart het bedrijf over te nemen. In CutTheWeb zit zoveel moois, voor nu en later. Ik droom ervan dat we over tien jaar met zeker 20 specialisten een brede MKB-klantenkring met onze hoge kwaliteit helpen groeien en bloeien.’

Meer weten over Daisy?

Of wil je haar iets vragen over conversies, optimalisaties, strategieën of Brabantse gezelligheid? Neem dan contact op met Daisy en ze legt het je binnen een paar minuten uit.

Telefoon icoon E-mail icoon
footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site