Menu
zoekmachine adverteren Daisy, Bart Cuttheweb
SEA

Zoekmachine adverteren

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising, kortom Zoekmachine adverteren. Google heeft in de zoekmachine wereld het grootste marktaandeel, waardoor SEA vaak als alternatieve term voor Google adverteren wordt gebruikt.

SCROLL

Naast Google Ads, zie je ook Microsoft Ads steeds meer opkomen, waarmee je in o.a. Bing kan adverteren.

Geen zin om te lezen? Bel Daisy!

Geen zin om te lezen over conversies, optimalisaties en strategieën? Neem dan contact op met Daisy en ze legt je binnen een paar minuten uit wat we voor je kunnen betekenen.

Telefoon icoon E-mail icoon
online ads ctw cuttheweb

Zoekmachine adverteren, hoe werkt dat?

Beter gevonden worden in zoekmachines door je doelgroep, op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf? Dat kan! Met Zoekmachine adverteren (SEA), waarbij we voornamelijk kiezen voor Google Ads om beter gevonden te worden in de Google zoekmachine met tekstadvertenties. Maar ook kiezen we regelmatig voor Microsoft Advertising, waarbij je onder andere beter gevonden kan worden in de Bing zoekmachine.

Het is niet de kunst om veel websitebezoekers te genereren, maar om de juiste websitebezoekers te genereren. Door deze campagnes slim in te richten, om te voorkomen dat je al snel door je budget heen bent, zonder hier relevante data uit te kunnen halen. Laten wij nou weten hoe je dit slim in moet zetten, passend bij de doelstellingen van jouw organisatie!

Specialismen (SEA – Google Ads)

Hoe klinkt dit voor jou?

Wil je samen met ons jouw bedrijf online verder helpen? En ben je klaar om meer potentiële klanten te bereiken?

footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site