Menu
social media advertising CutTheWeb

Social Media Advertising

Zit je al bijvoorbeeld al op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube of TikTok? En wil je meer uit je social kanalen halen?

Wij kunnen je bereik vergroten met een passende Social Media Advertising strategie.

SCROLL

Eigenlijk is het redelijk simpel: als je een sociaal medium leuk vindt, ben je er vaak ook goed in. Als jij helemaal dol bent op Pinterest en je denkt dat een deel van je doelgroep daar misschien wel op zit, is het misschien een goed idee om daar eens wat tijd in te investeren. MAAR: kwaliteit gaat boven kwantiteit. Als wij een social media plan voor je maken, is dat onze eerste regel: doe liever 2 social media kanalen heel erg goed, in plaats van 5 verschillende een beetje halfslachtig. Niets maakt zo’n slechte indruk als een half ingevulde bedrijfspagina… Aan de slag, dus!

Geen zin om te lezen? Bel Daisy!

Geen zin om te lezen over alle Social kanalen? Neem dan contact op met Daisy en ze legt je binnen een paar minuten uit wat we voor je kunnen betekenen.

Telefoon icoon E-mail icoon
youtube button video

YouTube

YouTube kun je op twee manieren inzetten: je kunt ervoor betalen, of je kunt ervoor betaald krijgen. Dat eerste is waar wij bedrijven in ondersteunen.

We denken mee in welke video-strategie het beste past bij jouw doelgroep, en zetten jullie video’s in als advertenties op YouTube. Er zijn tal van mogelijkheden om je doelgroep op YouTube te bereiken. Je kan zelfs op specifieke YouTube kanalen je video advertenties laten vertonen, hoe tof is dat!

LinkedIn button animated

LinkedIn

Heb je business-to-business (B2B) klanten? Of heb je regelmatig vacatures of belangrijk nieuws binnen een bepaalde branche? Dan is LinkedIn een goeie om actief bij te houden. Het geeft je de mogelijkheid om je bedrijf neer te zetten in het “corporate landschap”.

LinkedIn Advertising is ideaal om je B2B doelgroep te bereiken op basis van specifieke functies of organisaties. Maar ook om vacatures onder de aandacht te brengen bij potentiële medewerkers die (nog) niet direct op zoek zijn naar een nieuwe job. Wil je weten wat voor jou een slimme aanpak is? Wij denken met je mee!

Facebook button animated

Facebook

Op Facebook is nog steeds een grote groep actief. Een zeer geschikt kanaal als je je richt op consumenten en volwassenen.

Met Facebook Advertising kunnen we met onder andere beeld, carrousel, product en video advertenties je doelgroep bereiken. Met als doel: meer bekendheid en het aantrekken van mee websitebezoekers. Met als uiteindelijke doel meer leads en/of verkopen.

Instagram button animated

Instagram

Instagram is uitermate geschikt voor bedrijven of ondernemers die ‘mooie’ dingen maken, leveren of verkopen – en daar ook mooie foto’s van kunnen maken.

Ook op Instagram zijn er allerlei advertising mogelijkheden. Denk aan beeld, video of story ads. Om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij je doelgroep.

tiktok icon png

TikTok

Richt je je op een jonge doelgroep? Dan kan TikTok geschikt zijn om je merk onder de aandacht te brengen.

Met een Business account kan je ook adverteren op TikTok en je doelgroep targeten op basis van bepaalde interesses, leeftijdscategorie, look-a-like doelgroepen, etc.

Pinterest icon foto jpg

Pinterest

Heb jij een product of dienst waarmee je mensen inspireert? Deel dat met foto’s op Pinterest!

Met Pinterest Ads kunnen we pins (afbeeldingen) beter in the picture zetten bij jouw doelgroep, om bijvoorbeeld meer mensen naar je website toe te trekken of om verkopen te stimuleren.

Hoe klinkt dit voor jou?

Wil je samen met ons jouw bedrijf online verder helpen? En ben je klaar om meer potentiële klanten te bereiken?

footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site