Menu
remarketing strategy foto

Remarketing

Remarketing zetten wij heel regelmatig voor onze klanten in. Die herhaling, op het juiste moment de juiste boodschap laten zien aan eerdere websitebezoekers, die nog geen contact hebben opgenomen, vergroot te kans dat ze alsnog contact opnemen.

SCROLL

Je kent het vast: ben je op een site geweest en vervolgens wordt je “achtervolgt” door reclames van de desbetreffende site op andere sites. Alleen als je inderdaad wordt overspoeld met terugkerende berichten (zelfs als je het product al hebt gekocht!) kan dat als irritant worden ervaren.

Wij vinden het leuk om een passende remarketingstrategie te bedenken, in te zetten en te monitoren. Zo krijgt je doelgroep alleen de relevantste boodschap op de juiste momenten te zien. Denk bijvoorbeeld aan een webshop die koffiezetapparaten verkoopt. Hoe fijn zou het zijn om de online kopers van een koffiezetapparaat opnieuw te kunnen bereiken met een beeld-, video of tekstadvertentie over koffiecups die je ook verkoopt?

marketing remarketing foto example

Het is ook mogelijk om mensen te bereiken op basis van e-mailadressen die je hebt verzameld. En AVG-proof, natuurlijk. Een goede remarketingstrategie vraagt om aandacht en kennis. Laten wij hier nou goed in zijn! 😉

Hoe klinkt dit voor jou?

Ben je er klaar voor om meer klanten te bereiken? Wil je samen met ons jouw bedrijf online verder helpen?

footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site