Menu
shopping cart foto banner cuttheweb

Shopping advertising

Google Shopping, dit zijn de productadvertenties met afbeeldingen en prijzen die je in Google ziet als je zoekt op bepaalde producten. Hierin vergelijk je online producten en prijzen van diverse bedrijven/winkels.

SCROLL
pc vousten shopping

Heb je een webshop? Dan is shopping een van de kanalen die waarschijnlijk interessant voor je is! Het is uiteraard mede afhankelijk van je branche, techniek en/of je concurrerende prijzen hebt. Als Shopping Vakexpert hebben wij e-commerce klanten waarvoor we dit succesvol ingericht hebben en beheren.

Shopping advertenties kunnen uit twee soorten bestaan. De eerste is een “Product”-advertentie. Deze advertenties laten één specifiek product zien, met de gedetailleerde informatie die daarbij hoort. Titel, omschrijving en prijs bijvoorbeeld, maar ook de naam van je winkel en waar ze je kunnen vinden. De tweede soort is een “Showcase”-advertentie. In dit soort advertenties laat je meerdere producten zien die verwant zijn.

Shopping inzetten heeft verschillende voordelen. Je kan meer kwalitatief goede bezoekers genereren, maar ook meer verkopen, lagere kosten per verkoop (CPA) en een gunstigere ROAS (Return On Ad Spend). Om de Google Ads strategie te versterken zetten we Shopping vaak in, in combinatie met andere campagnes.

Hoe klinkt dit voor jou?

Wil je samen met ons jouw bedrijf online verder helpen? En ben je klaar om meer potentiële klanten te bereiken?

footer-logo

036 - 547 21 22
info@cuttheweb.nl
KvK nummer: 80215289
BTW–nummer: NL861591148B01

  • Waar ben je naar op zoek?

    Vul onderstaand formulier in om te zoeken binnen de site