blue bay thumbnail

Success Story (Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort)

Hoe Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort veel van hun vastgoed wist te verkopen met behulp van onze online campagnes.

Achtergrond

Click here for the English version

BLUE BAY CURAÇAO GOLF & BEACH RESORT biedt luxe appartementen en villa’s met een perfecte mix tussen residentieel en resort-style leven, meteen aan een van de mooiste Caribische stranden. Met een adembenemend zicht op de zee, de beste golfbanen van topniveau, uitgebreide recreatieve voorzieningen en 24/7 toezicht. Om eigenaar te zijn van vastgoed bij Blue Bay belooft een goede investering te zijn, of je er nou wilt wonen, dit als een vakantiehuis ziet en/of als je het wilt verhuren. 

In 2017 vroeg Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort ons en onze Curaçaose partner, From These Clouds over hoe ze hun online aanwezigheid konden vergroten. Daarbij vroegen ze of we een plan voor ze konden maken, speciaal op maat gemaakt om hun vastgoed projecten te promoten. Ze waren, op z’n zachts gezegd, in eerste instantie niet overtuigd dat vastgoed online verkocht kon worden, maar ze gaven ons wel hun vertrouwen. We wisten dit samen met Blue Bay, in minder dan 5 jaar tijd, waar te maken door veel van hun vastgoed te verkopen, voor een deel te danken aan onze online campagnes.

Specialisaties die we hebben gebruikt

Resultaten die we hebben bereikt

[Karin, Blue Bay marketing manager]: “Het begon met een Google Ads zoek campagnes opzetten, CutTheWeb en From These Clouds hebben ons geholpen met meer zichtbaarheid online, merk vindbaarheid verbeteren, competitiever zijn door relevantere advertenties tonen wanneer mensen zoeken naar informatie over het kopen van landgoed of vakantiehuis in Curaçao.”

Degene die de website hebben bezocht, werden opnieuw betrokken met Remarketing Display en Remarketing Video campagnes.

[Bart]: “Één van de eerste dingen die we als CutTheWeb hebben gedaan was het opzetten van Google Analytics en doelen toegevoegd. Daarna hebben we Google Analytics en Google Ads met elkaar gekoppeld zodat we de doelen konden importeren naar Google Ads en onze campagnes konden optimaliseren op basis van die doelen. Heel handig dus. Toen de opzet klaar was, zagen we (en zien we nog steeds) welke zoektermen, advertenties (tekst), advertentiegroepen en welke campagnes goed presteren en welke niet. Door onze optimalisatie bereikte we de gestelde doelen in Google Ads een stuk sneller. Plus, omdat we ook Google Analytics hebben opgezet, konden we dit niet alleen in Google Ads zien, maar over alle bronnen van het websiteverkeer, en de extra informatie over de doelgroepen die de website hebben bezocht en doelen hebben volbracht op de website.

[Karin, Blue Bay marketing manager]: “CutTheWeb en From These Clouds maakte de juiste opzet en verbond ons met de juiste doelgroep om zo diegene die interesse toonde, verder te begeleiden in hun overweging. Onze YouTube campagnes behaalde een erg lage gemiddelde Cost per View (gemiddelde CPV) en minder dan 10 euro’s per 1.000 keer dat we onze video toonde (gemiddelde CPM). Dat is kosteneffectief voor marketeers als je het vergelijkt met andere marketingkanalen.”

“We hebben ook gebruik gemaakt van Remarketing Display campagnes om geinteresseerde aan te moediging hun contact info achter te laten (Doel = Leadformulier invullen) en plaatste een biedstrategie die het beste dit doel kon faciliteren (Conversies Maximaliseren).”

“Over de gehele Google Ads campagnes hebben we meer dan 500 leads gegenereerd”

Karin, de Marketing Manager van Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Google Analytics toonde ons dat 70,4% van de websitebezoekers op Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort van betaald zoekverkeer afkomstig was. Dit was goed voor 350.000 sessies op de website. “Door genoeg relevante websitebezoekers naar onze website te leiden, konden we een goed aantal van deze bezoekers converteren naar verkoop. Dit gecombineerd met onze offline marketing strategie en toegewijde makelaars zorgde ervoor dat we onze doelstelling konden bereiken voor Q4 2021.”

“We zouden deze doelstelling niet zo snel en efficiënt hebben bereikt zonder de digitale hulp van CutTheWeb. Het geld dat we in online marketing hebben gestopt was niet alleen marketinguitgaven, maar een investering in onze bedrijfsresultaten.”

Karin, de Marketing Manager van Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Deel dit artikel op je socials

Laat een reactie achter
*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.